GOLDENBIT Tomaž Grom s.p.
Podjetje
Program PIS
Poslovna skupina
 
Piškotki

Splošno

Programski paket GOLDENBIT PiS (1995-2020) Poslovni Informacijski Sistem je namenjen spremljanju poslovanja posameznega podjetja, kot tudi skupine podjetij, na primer v računovodskih servisih. Program je razdeljen na več posameznih vsebinskih sklopov, ki so med seboj funkcionalno povezani v celoto in zato omogočajo pregledno, hitro in učinkovito spremljanje vseh ključnih faz poslovanja podjetja ali skupine podjetij.

Program navkljub svoji obširnosti ohranja visoko prožnost pri delu. Ob napačno izvedenih akcijah uporabniku ni potrebno biti zaskrbljen, da bi mogel nečesa popraviti ali obdelave ponoviti.

Program omogoča spremljanje poslovanja praktično neomejenega števila podjetij v obdobju desetih poslovnih let v eni sami podatkovni bazi, tako da je tudi varovanje podatkov preprosto. Menjava podjetja in poslovnega leta je praktično trenutna, s tem, da imate lahko na ekranu hkrati odprte module različnih podjetij in različnih poslovnih let.

Upravljanje programa je enostavno s poudarkom na uporabi tipkovnice, ki sledi visokim standardom učinkovitosti navigacije programov.

Vsak delovni modul je podprt z elektronskimi navodili za uporabo, ki so dostopna s pritiskom na eno samo tipko.

Program je ščiten z dvoslojnim geslom, ki določa pravice dostopa do posameznih delovnih modulov, kot tudi do posameznih podjetij, stroškovnih mest in skladišč, omejite pa lahko tudi nekatere kritične akcije znotraj delovnih modulov.

Za zahtevnejša podjetja, se zaradi varnosti, stabilnosti in hitrosti odzivanja podatkovne baze priporoča uporaba strežnika Advantage Database Server podjetja iAnywhere. Strežnik se lahko registrira za 2, 5, 10, 15, 25 in več uporabnikov.

Vzdrževanje programa in podatkovne baze opravlja izvajalec v okviru garancijske dobe in v nadaljevanju na osnovi vzdrževalne pogodbe.

V našem podjetju smo vzdrževalci programa hkrati tudi njegovi tvorci, kar pomeni, da je vzdrževanje opravljeno hitrejše, kvalitetnejše in cenejše, kot v primeru, ko to delo opravljajo posredniki.

Izdelajte si ponudbo po vaši meri

Referenčna podjetja po poslovnih področjih