GOLDENBIT Tomaž Grom s.p.
Podjetje
Program PIS
Poslovna skupina
 
Piškotki

Večja eferenčna podjetja

Naziv: KT-Prezent, trgovina in storitve, d.o.o.
Naslov: Pot k sejmišču 32
1231, LJUBLJANA-ČRNUČE
Dejavnost: Trgovina na debelo
Število zaposlenih: 5-9
Število računalniških postaj: 5 + strežnik (vštete so samo postaje na katerih je nameščen program PIS)
Prihodki v letu 2008: 673.062€
Kontakt: Katerina Tavčer, direktor
Spletna stran: www.kt-prezent.si

S podjetjem KT-Prezent d.o.o. sodelujemo od leta 1999. Do konca leta 2006 so zaposleni uporabljali DOS različico programa, od tedaj naprej pa okensko različico programa PiS.
Podjetje si pri svojem delu pomaga z obema večjima programskima sklopoma, to je dvostavnim knjigovodstvom ter blagovnim knjigovodstvom in fakturiranjem.
Podjetje je uvoznik zobotehnične in zobozdravstvene opreme iz vsega sveta, zato uporablja modul dodatnega kalkuliranja nabavnih cen na osnovi carin in neposrednih stroškov nabave.
Zaradi širokega asortimana porizvodov (preko 8.000) zaposelnim v sektorju nabave izdatno pomaga tudi modul avtomatskega naročanja blaga, ki deluje na osnovi pretekle prodaje in oznak minimalnih zalog.
Blago se prodaja pretežno znanim strankam, zato je v procesu prodaje izredno dobrodošel mehanizem določanja odstotnih popustov, na podlagi katerih se izračunavajo letni nagradni bonusi zvestobe, enako pomemben pa je tudi sistem določanja prodajnih cen v kombinaciji artikel/kupec, ki bisteveno pripomore k natančni realizaciji dogovorjenih prodajnih cen v procesu fakturiranja.

Izdelajte si ponudbo po vaši meri

Referenčna podjetja po poslovnih področjih